Spaans woordenboek kopen

Als je regelmatig Spaans moet praten, maar je Spaans is nog niet zo goed dan is een Spaans woordenboek een must. Je kunt tegenwoordig heel handig gebruik maken van Google Translate. Ideaal! Maar een Spaans woordenboek dat gewoon in je kast staat is ook wel handig, zeker als je regelmatig iets op moet zoeken in het Spaans. In dit artikel zetten we op een rij welke Spaanse woordenboeken er zijn, waar je Spaanse woordenboeken kunt kopen en maken we een vergelijk wat een Spaans woordenboek kost op de verschillende websites.

Pocketwoordenboek Spaans

Als eerste zijn er de pocketwoordenboeken Spaans. Deze pocketwoordenboeken zijn handig voor thuis, op school, op het werk of op reis. Ze zijn redelijk klein van formaat en de prijs van pocketwoordenboeken ligt meestal niet hoger dan € 15. Hieronder een overzicht van Spaanse pocketwoordenboeken:

>> Van Dale pocketwoordenboek Spaans-Nederlands
>> Van Dale pocketwoordenboek Nederlands-Spaans
>> Prisma pocketwoordenboek Spaans-Nederlands
>> Prisma pocketwoordenboek Nederlands-Spaans

Je kunt deze pocketwoordenboeken bestellen via Primera voor € 14,99. Je kunt ze voor dit bedrag ook via Bol.com bestellen. Bij bol.com heb je bovendien ook de mogelijkheid om de pocketwoordenboeken tweedehands te bestellen, dan zijn de kosten veel lager en krijg je soms wel 50% korting.

Van Dale woordenboek

Van Dale heeft verschillende Spaanse woordenboeken uitgegeven.

  • Van Dale groot woordenboek. Dit woordenboek is een flink woordenboek met ruim 1400 pagina’s. Dit Spaanse woordenboek is volledig en zeer overzichtelijk! Dit boek heeft dan ook een stevige prijs en kost € 87,50.
  • Van Dale Middelgroot woordenboek. Dit is een woordenboek van bijna 900 pagina’s met 267.000 betekenissen, voorbeelden en vertalingen. Het Van Dale woordenboek is uitermate geschikt voor gevorderde taalgebruikers.
  • Van Dale middelgroot woordenboek Spaans-Nederlands is bij zowel Primera als Bol.com te bestellen voor: € 49,50.
  • Van Dale middelgroot woordenboek Nederlands-Spaans is bij zowel Primera als Bol.com te bestellen voor: € 49,50.

>> Koop hier een Van Dale woordenboek

Wolters’ Ster Woordenboek

Wolters’ Ster Woordenboek is ideaal voor de Spaanse beginneling. Dit woordenboek is betaalbaar en makkelijk voor op school, het werk, thuis of op reis. Het Wolters’ Ster Woordenboek heeft bijna 500 pagina’s en geeft een vertaling van ruim 30.000 trefwoorden. Het Wolters’ Ster Woordenboek is alleen tweedehands te bestellen via Bol.com vanaf € 12,50.